Uitgaansdag Vrijwilligers Atlantikwall Museum Noordwijk

Zo’n 25 vrijwilligers met of zonder partner hebben zaterdag 21 november genoten van hun jaarlijkse uitgaansdag. De reis was dit keer naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Hier kreeg men van ervaren gidsen een rondleiding door het uitgebreide museum. Na de rondleiding werd genoten van een lunch in de de Stoeterij vlak bij het museum.
Met een goed gevulde buik van de uitstekende verzorgde lunch, ging men weer op pad om het andere deel van de voormailige vliegbasis Soesterberg te gaan bekijken, namelijk de shelters die gedurende de Koude Oorlog bescherming boden aan de daar gelegerde Amerikaanse militairen en straaljagers.
Daarna werd de terugtocht met de touringcar van de Koninklijke Beuk weer aanvaard. Al met al een geslaagde en zeker verdiende dag.

Facebook Comments
Please follow and like us: