Bezoek

OPENINGSDAGEN
Van 1 mei t/m 31 augustus zijn we open op vrijdag en zondag.
20 juli t/m 31 aug zijn we ook open op zaterdag.

U kunt de vuurleidingsbunker zelfstandig bezoeken met audiotour (Museum). U kunt uw bezoek ook uitbreiden met een rondleiding met gids in de tunnel (Museum + Rondleiding). Verzeker uzelf van een plek in de rondleiding door vooraf tickets te kopen.

GROEPSBEZOEK
Wilt u buiten openingstijden met een groep langskomen? Dan kan vanaf € 100,- Uw aanvraag is onder voorbehoud van beschikbare vrijwilligers. Meer info KLIK HIER

PARKEREN BIJ HET STRAND KOST TIJD
Omdat we vlak bij het strand zitten is parkeren, zeker bij mooi weer, een uitdaging. Neem een ruime marge voor reizen en parkeren. U moet een kwartier voor aanvang de rondleiding aanwezig zijn.

OPENINGSDAGEN

Museum

Museum +  Rondleiding
Candlelight tour

Omschrijving

Bezichtig de centrale vuurleidingsbunker met audiotour

Museumbezoek + rondleiding met gids in het unieke gangenstelsel

Op de plattegrond

  BLAUWE ZONE 

BLAUWE ZONE  +
GROENE ZONE

Tickets kopen

Aan de kassa
of KLIK HIER 
Algemene voorwaarden

KLIK HIER 
Algemene voorwaarden

Vaste openingstijden

1-mei t/m 31-aug
Vrijdag 12.00 – 16.00
Zondag 10.00 – 16.30

19 juli t/m 31 aug
Zaterdag 12.00-16.00

1-mei t/m 31-aug
Vrijdag 12.00 – 16.00 *
Zondag 10.00 – 16.30 *

19 juli t/m 31 aug
Zaterdag 12.00-16.00*

Volwassenen

€ 6,00

€ 10,00

4 t/m 12 jaar

€ 4,00

€ 7,00

0 t/m 3 jaar

gratis

gratis

* Het museum sluit direct na de laatste rondleiding. Reserveert u voor de laatste rondleiding? Bezoek dan onze vuurleidingsbunker in de 30 a 45 minuten vóór die rondleiding. Boekt u de eerste rondleiding? Dan bezoekt u de vuurleiding na uw rondleiding.

Toegankelijkheid
Het museum is niet toegankelijk voor minder-validen en rolstoelen. Kinderen alleen onder begeleiding.

Sanitair
Het museum beschikt niet over een toiletvoorziening. Voor een toiletbezoek verwijzen we u naar het Museum Engelandvaarders waar bezoekers van het Atlantikwall Museum Noordwijk gratis gebruik van kunnen maken.

Honden
Honden zijn niet toegestaan in het museum.

Route
Adres: Verlengde Bosweg 1

Openbaar vervoer
Wenst u met het openbaar vervoer het museum te bezoeken dan kunt u vanaf het centraal station van Leiden, Den-Haag of Haarlem de bus nemen. U stapt dan uit op het Vuurtorenplein of halte Hoogwaak waarvan het enkele minuten lopen is naar het museum. Kijk voor dienstroosters op www.arriva.nl of voor een reisplanner op www.9292.nl

Met de auto:
Aangezien de parkeermogelijkheden aan de Bosweg beperkt zijn raden we U aan Uw auto te parkeren op het Wantveld (€ 10,- per dag). U kunt bij binnenkomst in Noordwijk de gele parkeerroute pijlen volgen. Vanaf het Wantveld is het vijf minuten lopen naar het museum.

Beach Shuttle:
Tijdens drukke zomerdagen zijn de parkeermogelijkheden op Noordwijk aan Zee beperkt. Op deze dagen adviseren we u gebruik te maken van de Beach Shuttle.
De Beach Shuttle vertrekt vanaf het parkeerterrein op de hoek Gooweg-Van Berckelweg. Het gebruik van het parkeerterrein parkeren en de busrit is gratis.