Bezoek

Openingstijden en reserveren

Het museum is in de periode van 5 mei t/m 14 september (alleen) op zondag van 10 tot 17 uur open. De ingerichte vuurleidingspost is tijdens de aangegeven openingsuren zonder reservering te bezoeken.

Een bezoek aan het gangenstelsel en aanliggende bunkers is alleen mogelijk op de zondagen in de periode van 5 mei t/m 31 augustus onder begeleiding van een gids. Hiervoor moet van tevoren online worden gereserveerd onder vermelding van naam, datum, tijd, aantal deelnemers en uw mobiel telefoon nummer.

Deze rondleidingen beginnen om 10.00, 11.15, 12.30, 13.45, 15.00, 16:15 uur en duren een uur. U dient minimaal een kwartier van tevoren aanwezig te zijn en uw ticket te hebben gekocht, anders vervalt de reservering. Met uw ticket kunt u alvast de vuurleidingsbunker bezoeken.

Buiten de aangegeven zondagen is een groepsbezoek van minimaal 10 personen alleen op aanvraag mogelijk.

Entreeprijzen
Met rondleiding (voor de rondleiding moet u vooraf reserveren):
Volwassenen € 7.50
Kinderen van 4 jaar t/m 11 jaar € 5.00
Kinderen tot en met 3 jaar gratis.

Zonder rondleiding door de gangen (alleen museum):
Volwassenen € 5.00
Kinderen van 4 jaar t/m 11 jaar € 3.00
Kinderen tot en met 3 jaar gratis.

Voor reserveren voor de zondagopenstelling:
Klik hier: Reserveren voor de rondleiding tijdens zondagopenstelling

Echter voor groepen (familie-uitjes, bedrijfsuitjes ed.) groter dan 10 personen doen wij graag het museum, zelfs door de weeks, voor u open.
Tussen 1 september en 4 mei betreft dit alleen bezoek aan het museum i.v.m. de winterslaap van de vleermuizen.

Aanvraag indienen voor voor een bezoek doordeweeks:
Klik hier: Aanvraag voor een bezoek doordeweeks

Na het indienen van uw aanvraag gaan wij aan de slag om een gids voor u te regelen.

Toegankelijkheid
Het museum is niet toegankelijk voor minder-validen en rolstoelen. Kinderen alleen onder begeleiding.

Sanitair
Het museum beschikt niet over een toiletvoorziening. Voor een toiletbezoek verwijzen we u naar het Museum Engelandvaarders waar bezoekers van het Atlantikwall Museum Noordwijk gratis gebruik van kunnen maken.

Route
Adres: Verlengde Bosweg 1
Openbaar vervoer
Wenst u met het openbaar vervoer het museum te bezoeken dan kunt u vanaf het centraal station van Leiden, Den-Haag of Haarlem de bus nemen. U stapt dan uit op het Vuurtorenplein of halte Hoogwaak waarvan het enkele minuten lopen is naar het museum. Kijk voor dienstroosters op www.arriva.nl of voor een reisplanner op www.9292.nl

Met de auto:
Aangezien de parkeermogelijkheden aan de Bosweg beperkt zijn raden we U aan Uw auto te parkeren op het Wantveld (Euro 7,50 per dag). U kunt bij binnenkomst in Noordwijk de gele parkeerroute pijlen volgen. Vanaf het Wantveld is het vijf minuten lopen naar het museum.

Beach Shuttle:
Tijdens drukke zomerdagen zijn de parkeermogelijkheden op Noordwijk aan Zee beperkt. Op deze dagen adviseren we u gebruik te maken van de Beach Shuttle.
De Beach Shuttle vertrekt vanaf het parkeerterrein op de hoek Gooweg-Van Berckelweg. Het gebruik van het parkeerterrein parkeren en de busrit is gratis.