Bezoek

Wegens corona is het museum op dit moment alleen op zondagen geopend. Hiervoor moet gereserveerd worden.

Voor u het museum kunt betreden doet u eerst de corona gezondsheidscheck, middels dit formulier: gezondheidscheck

Zondag Uitgebreid
Wanneer Tijdens zondag openstelling
Ons aanbod Een rondleiding met gids in ons unieke gangenstelsel
Beschikbaarheid Van 1 mei t/m 31 aug
Uw groep Individuele aanmelding
Reservering/
aanmelding
Reserveren
Klik hier
Starttijden zie uw reservering
U dient minimaal een kwartier van tevoren aanwezig te zijn en uw ticket te hebben gekocht, anders vervalt de reservering.
Volwassenen €7,50
4 t/m 12 jaar €5,00
0 t/m 3 jaar gratis

Toegankelijkheid
Het museum is niet toegankelijk voor minder-validen en rolstoelen. Kinderen alleen onder begeleiding.

Sanitair
Het museum beschikt niet over een toiletvoorziening. Voor een toiletbezoek verwijzen we u naar het Museum Engelandvaarders waar bezoekers van het Atlantikwall Museum Noordwijk gratis gebruik van kunnen maken.

Honden
Honden zijn niet toegestaan in het museum.

Route
Adres: Verlengde Bosweg 1

Openbaar vervoer
Wenst u met het openbaar vervoer het museum te bezoeken dan kunt u vanaf het centraal station van Leiden, Den-Haag of Haarlem de bus nemen. U stapt dan uit op het Vuurtorenplein of halte Hoogwaak waarvan het enkele minuten lopen is naar het museum. Kijk voor dienstroosters op www.arriva.nl of voor een reisplanner op www.9292.nl

Met de auto:
Aangezien de parkeermogelijkheden aan de Bosweg beperkt zijn raden we U aan Uw auto te parkeren op het Wantveld (Euro 7,50 per dag). U kunt bij binnenkomst in Noordwijk de gele parkeerroute pijlen volgen. Vanaf het Wantveld is het vijf minuten lopen naar het museum.

Beach Shuttle:
Tijdens drukke zomerdagen zijn de parkeermogelijkheden op Noordwijk aan Zee beperkt. Op deze dagen adviseren we u gebruik te maken van de Beach Shuttle.
De Beach Shuttle vertrekt vanaf het parkeerterrein op de hoek Gooweg-Van Berckelweg. Het gebruik van het parkeerterrein parkeren en de busrit is gratis.