Bezoek

Wegens de coronamaatregelen is het museum het gehele seizoen 2020 gesloten. We hopen u spoedig weer te kunnen ontvangen.

Het Atlantikwall Museum Noordwijk kunt u op verschillende momenten en manieren bezoeken. Zie hieronder het overzicht van de mogelijkheden.

Zondag Basis Zondag Uitgebreid Speciale openstelling
Wanneer Tijdens zondag openstelling Tijdens zondag openstelling U kunt kiezen, mits een gids beschikbaar
Ons aanbod U bekijkt zelfstandig onze museumbunker. Een rondleiding met gids in ons unieke gangenstelsel + u bekijkt zelfstandig onze museumbunker. Met gids, museum en gangenstelsel
Met gids, alleen museum
Beschikbaarheid Van 1 mei t/m 31 aug Van 1 mei t/m 31 aug Van 1 mei t/m 31 aug
Van 1 september t/m 31 december Let op: na 31 augustus gangen gesloten i.v.m. het overwinteren van de vleermuizen!
Uw groep Individuele aanmelding Individuele aanmelding Besloten gezelschap    (minimum bedrag € 75,-)
Reservering/
aanmelding
Niet nodig Reserveren
Klik hier
Aanmeldingsverzoek doen
Klik hier
Starttijden Tussen

10.00 en 16.00

10.00, 11.15, 12.30, 13.45, 15.00, 16:15
U dient minimaal een kwartier van tevoren aanwezig te zijn en uw ticket te hebben gekocht, anders vervalt de reservering. Met uw ticket kunt u alvast de vuurleidingsbunker bezoeken.
Afhankelijk van de beschikbaarheid van een gids.
Museum Ons museum sluit om 17.00 uur Kiest u voor 16.15, dan bezoekt u ons museum vóór de rondleiding. Op de afgesproken tijd
Volwassenen €5,00 €7,50 €7,50
4 t/m 12 jaar €3,00 €5,00 €5,00
0 t/m 3 jaar gratis gratis gratis

Toegankelijkheid
Het museum is niet toegankelijk voor minder-validen en rolstoelen. Kinderen alleen onder begeleiding.

Sanitair
Het museum beschikt niet over een toiletvoorziening. Voor een toiletbezoek verwijzen we u naar het Museum Engelandvaarders waar bezoekers van het Atlantikwall Museum Noordwijk gratis gebruik van kunnen maken.

Honden
Honden zijn niet toegestaan in het museum.

Route
Adres: Verlengde Bosweg 1

Openbaar vervoer
Wenst u met het openbaar vervoer het museum te bezoeken dan kunt u vanaf het centraal station van Leiden, Den-Haag of Haarlem de bus nemen. U stapt dan uit op het Vuurtorenplein of halte Hoogwaak waarvan het enkele minuten lopen is naar het museum. Kijk voor dienstroosters op www.arriva.nl of voor een reisplanner op www.9292.nl

Met de auto:
Aangezien de parkeermogelijkheden aan de Bosweg beperkt zijn raden we U aan Uw auto te parkeren op het Wantveld (Euro 7,50 per dag). U kunt bij binnenkomst in Noordwijk de gele parkeerroute pijlen volgen. Vanaf het Wantveld is het vijf minuten lopen naar het museum.

Beach Shuttle:
Tijdens drukke zomerdagen zijn de parkeermogelijkheden op Noordwijk aan Zee beperkt. Op deze dagen adviseren we u gebruik te maken van de Beach Shuttle.
De Beach Shuttle vertrekt vanaf het parkeerterrein op de hoek Gooweg-Van Berckelweg. Het gebruik van het parkeerterrein parkeren en de busrit is gratis.