Bezoek

Vanwege de coronaregels is het museum maar beperkt geopend.
Op zaterdag en zondag zijn 6 rondleidingen beschikbaar. Reserveren hiervoor is verplicht. Doordeweekse bezoeken en bezoeken zonder rondleiding zijn tot op heden nog niet mogelijk.

Bezoek zaterdag / zondag 
Uw groep Individuele aanmelding
Max 20 personen per groep
Reservering/
aanmelding
Reserveren
Klik hier
Uw bezoek U bezoekt eerst zelfstandig het museum. Daarna krijgt u middels een gids een rondleiding door het gangenstelsel.
Starttijd Zie uw reservering.
De 30-60 min voor uw starttijd bezoekt u ons museum. Om de afgesproken tijd begint de gids met zijn rondleiding.
Volwassenen €7,50
4 t/m 12 jaar €5,00
0 t/m 3 jaar gratis

Toegankelijkheid
Het museum is niet toegankelijk voor minder-validen en rolstoelen. Kinderen alleen onder begeleiding.

Sanitair
Het museum beschikt niet over een toiletvoorziening. Voor een toiletbezoek verwijzen we u naar het Museum Engelandvaarders waar bezoekers van het Atlantikwall Museum Noordwijk gratis gebruik van kunnen maken.

Honden
Honden zijn niet toegestaan in het museum.

Route
Adres: Verlengde Bosweg 1

Openbaar vervoer
Wenst u met het openbaar vervoer het museum te bezoeken dan kunt u vanaf het centraal station van Leiden, Den-Haag of Haarlem de bus nemen. U stapt dan uit op het Vuurtorenplein of halte Hoogwaak waarvan het enkele minuten lopen is naar het museum. Kijk voor dienstroosters op www.arriva.nl of voor een reisplanner op www.9292.nl

Met de auto:
Aangezien de parkeermogelijkheden aan de Bosweg beperkt zijn raden we U aan Uw auto te parkeren op het Wantveld (€ 10,- per dag). U kunt bij binnenkomst in Noordwijk de gele parkeerroute pijlen volgen. Vanaf het Wantveld is het vijf minuten lopen naar het museum.

Beach Shuttle:
Tijdens drukke zomerdagen zijn de parkeermogelijkheden op Noordwijk aan Zee beperkt. Op deze dagen adviseren we u gebruik te maken van de Beach Shuttle.
De Beach Shuttle vertrekt vanaf het parkeerterrein op de hoek Gooweg-Van Berckelweg. Het gebruik van het parkeerterrein parkeren en de busrit is gratis.