Nieuw, audiotour for kids

Ons museum beschikt al meer dan een jaar over een professionele 3-talige audiotour (NL, ENG, DUI). Met deze audiotour kunnen bezoekers zelfstandig onze museum bunker (vuurleidingsbunker of commandobunker) bekijken. Dit als aanvulling op de rondleiding in het gangenstelsel met een gids. Door de audiotour wordt de werking van de Atlantikwall nog beter begrepen. De waardering voor ons museum is gegroeid.  De uitleg is eenvoudig en goed geschikt voor volwassenen.

Wat nog mistte was een audiotour voor kinderen. En die is er nu ook. Om de beleving te vergroten, laten we de 17 poppen in ons museum hun verhaal vertellen. Deze poppen zijn in werkelijkheid Duitse soldaten die hier gestationeerd waren. Wie kan je beter uitleggen hoe het hier werkt. Ze hebben allemaal een naam, een persoonlijkheid en een mening. Dat prikkelt de fantasie van de jeugd.

De groep van de Klaverweide in Noordwijk heeft deze audiotour grondig getest en ze zijn laaiend enthousiast. En het meest verrassend: De ouders vinden het ook genieten. Voorlopig is deze audiotour for kids alleen in in Nederlands beschikbaar. We verwachten in de toekomst deze ook in het Duits te maken.

Audioapparatuur
We hebben onze 96 audiosets aangeschaft via GuideXpresse,     https://guidexpresse.com/
Onze audiosets: Orpheo MikroLT audioguide

De koptelefoons: Orpheo Airset contactloze hoofdtelefoon, inclusief kabel (zie foto)

Facebook Comments
Please follow and like us: