Ard van Abswoude koopt 1e online ticket

Op vrijdag 11 augustus is tijdens zijn Candlelight tour, Ard van Abswoude in de bloemen gezet. Hij ontving tot zijn grote plezier ook het boek “Batterij Noordwijk, 1940-1945”. Ard was op bezoek met schoonzoon, kleinzoon en vriendje. Ze kozen de Candlelight tour, de rondleiding bij  kaarslicht, die iedere 14-dagen op vrijdagavond wordt gegeven. Ard is Noordwijker en woont tegenwoordig in Hendrik Ido Ambacht. De bloemen werden uitgereikt door vice-voorzitter André van der Niet.

“Voor ons museum is dit een mooie mijlpaal. Online ticket verkoop geeft ons de ruimte bezoekers vooraf meer informatie te geven. Tot enkele jaren geleden werd nog gewerkt met een eenvoudige kassa. Bij topdrukte ontstonden wachttijden vlak voor de rondleiding. In 2020 is daarom een moderne kassa ingericht. Dit was een voorbereidende stap. Sinds zaterdag 24 juni 2023 kunnen online tickets gekocht worden voor rondleidingen. Ard deed dat die avond als 1e.”

Voor een rondleiding is het vooraf kopen van tickets aan te raden. Dit kan hier: https://atlantikwall.nl/bezoek/

Voor een museumbezoek kunnen bezoekers tijdens openingstijden altijd terecht.

Facebook Comments