Ruud Boot, Erelid

Ruud Boot is, samen met Cor van Duin, degene die met het idee kwam om een museum te vestigen in de noordduinen van Noordwijk. Deze twee enthousiaste bunkeraars gingen in december 1997 naar toenmalig wethouder Victor Salman met het idee om één bunker open te stellen voor publiek. Dat initiatief leidde uiteindelijk tot de gezamenlijke keuze voor het huidige bunkercomplex met gangenstelsel. Ruud kwam direct in het stichtingsbestuur en heeft daarin tot 2016 een belangrijke bijdrage geleverd. Ruud is inhoudelijk een van onze beste deskundigen als het gaat om typologie van de bunkers, authentieke materialen en eigenlijk over alles wat met bunkers te maken heeft. Op internet is hij onze ‘koning van de eBay’. Ruud is nog steeds actief als vrijwilliger! Erelid sinds 30 maart 2019.

Facebook Comments